sve kategorije
EN

Vijesti iz kluba


Početna> Vijesti iz kluba

Optički reflektometar vremenske domene (TB-700)

Vrijeme: 2023-05-30

Optički reflektometar u vremenskoj domeni (OTDR), kao moćan alat u komunikacijskoj industriji, dobio je puno pozornosti zbog svojih snažnih funkcija. Slanjem optičkih impulsa i primanjem svjetlosti raspršene i reflektirane natrag od optičkih veza, OTDR može točno izmjeriti duljinu vlakna, udaljenost događaja, prigušenje prijenosa, prigušenje spoja, povratni gubitak i lokaciju kvara, pružajući pouzdano rješenje za identifikaciju vlakana, instalaciju i puštanje u pogon.

Optički reflektometar vremenske domene (TB-700) ima izvanredne značajke. Ima višenamjenske značajke kao što su OTDR, VFL, OPM, OLS, Test gubitka, OLA SE, RJ45 priključak (test udaljenosti, test sekvence), Power Bank i LED svjetlo. Dizajn 10-u-1 čini TB-700 sve-u-jednom alatom visokih performansi koji zadovoljava različite inženjerske potrebe.

TB-700 imaju certifikat ISO 9001 i dobili su CE izvješća o ispitivanju proizvoda. To znači da su kvaliteta i sigurnost naših proizvoda međunarodno priznati. U isto vrijeme, izgradili smo čvrste odnose s vrhunskim operaterima u Kini, uključujući China Mobile, China Unicom i China Telecom, kako bismo pružili najbolja rješenja za izvođače.

Bilo da ste mrežni operater, komunikacijski inženjer ili mrežni serviser, TB-700 bit će vaša desna ruka. Pomoći će vam da postignete sveobuhvatno razumijevanje kvalitete vlakana i poboljšati stabilnost i pouzdanost vaše mreže, tako da možete dobiti dvostruko bolji rezultat uz upola manje truda.

Reflektometar optičke vremenske domene (TB-700), dešifriranje kvalitete optičkih vlakana, za pomoć razvoju komunikacijske industrije. Odabirom TB-700 imat ćete pouzdan, učinkovit i svestran alat koji će vašem radu donijeti više pogodnosti i uspjeha.

Da biste saznali više putem poveznice proizvoda: https://www.tribrer.com/Otdr/multi-function-otdr-tb-700

Vruće kategorije

na vrh